DERMACOL Matte Mania tekoče rdečilo za ustnice

Dekleta vedno iščemo popolno rdečilo za ustnice, ki bo poleg čudovitega odtenka tudi odlično obstojno, saj mora preživeti nenehno čvekanje, kavice in tudi par obrokov na dan. Kot da to ni dovolj, mora biti tudi v koraku s trendom – mat! Vse to in še več definitivno najdemo v DERMACOL Matte Mania tekočem rdečilu za ustnice.

DERMACOL Matte Mania je tekoče mat rdečilo za ustnice, ki vas bo navdušilo s svojo neverjetno obstojnostjo, čudovitimi odtenki, odlično pigmentiranostjo in odličnim aplikatorjem za natančen nanos na ustnice.

Izbira odtenka je bila kar težka, a zato obstajajo tuje blogerke, ki so izdelek že testirale. Izbrala sem rožnato nude odtenek za vsak dan (odtenek 21), enega živo rožnatega – poletnega (odtenek 31) in enega bolj jesensko / zimskega (odtenek 33). Žal DERMACOL Matte Mania tekoča rdečila za ustnice nimajo imena odtenkov, temveč le številke.
Odlično prekrivnost dosežemo že z enim samim nanosom, drugi je morda zgolj za popravke in za bolj enakomeren nanos. S samim aplikatorjem, ki ga tekoče rdečilo za ustnice DERMACOL Matte Mania ima, dosežemo dovolj natančen nanos tudi če se nam mudi. Obstojnost pa kot že rečeno … NEVERJETNA! Ob obrokih sicer začne izginjati z notranje strani ustnic, a se to z enim samim mini nanosom tudi popravi.

Odtenek 33, 21, 31

Katero mat rdečilo za ustnice pa je vaše najljubše?

Morda vam bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor