Giorgio ARMANI Acqua di Gioia

Pravočasno se pripravite na poletje in si že zdaj zagotovite svežo dišavo, ki vam bo z lahkotnim vonjem lepšala vroče in sončne dni. Niste pretirane ljubiteljice citrusnih vonjev? Potem je dišava Giorgio Armani Acqua di Gioia popolna izbira za vas!


Parfumska voda Giorgio Armani Acqua di Gioia je osvežujoča in lahkotna, hkrati pa sladka in močna. Poletje je pravi čas za to dišavo, saj že sam izgled njene stekleničke spominja na morje in sinje nebo, naravo in sproščujoče počitnice.
Prvi val svežine nas objame takoj ob nanosu dišave, saj ustvari meglico lahkotnosti z zdrobljenimi metinimi listi in italijansko limono Limone Primo Fiore Femminello. Vonj svežine se zadrži še dolgo časa na koži, a vmes se prikradejo tudi note jasmina, potonike in rožnatega popra, ki samo dišavo še kako popestrijo. Kje pa je tista sladkost o kateri smo govorili na začetku? Prav tam, v samem dnu dišave se skrivajo note rjavega sladkorja, cedre in labdanuma (ki je redka rastlina z živalskimi notami). Rjavi sladkor se na koncu dišave prileže kot sladica po kosilu. Njegova sladkost je tista, ki daje dišavi obstojnost, da ne izgine s kože že po eni uri.
Kljub temu, da je Giorgio Armani Acqua di Gioia parfumska voda, je obstojnost slabša – na moji koži tam okoli 3 ali 4 ure in nato je potreben ponovni nanos.

Dišava je popolna za ženske, ki želijo poletni čas okusiti v vsem svojem čaru.

Vas zanima še Armanijeva parfumska voda SUN di Gioia?

Morda vam bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor