Brushegg – pripomoček za čiščenje čopičev

 

Čiščenje umazanih čopičev za nanos ličil, je še kako pomembno opravilo, saj se na njih nabirajo bakterije, ki lahko povzročajo dodatne nečistoče na koži. Vendar je to tudi izredno dolgočasno in dolgotrajno opravilo, s katerim dekleta odlašamo v nedogled. Da bi bilo čiščenje čopičev vsaj malce bolj zabavno in hitro pa vam v današnji objavi predstavljam Brushegg pripomoček za čiščenje čopičev.

 

 

Ko mi je Born Pretty Store ponudil možnost izbire izdelkov za testiranje, sem se odpovedala ličilom, saj že trenutna ličila, ki jih imam v lasti najbrž ne bom porabila v roku tisočih let. Zaneslo me je h kategoriji čopičev in tam sem zagledala Brushegg – roza silikonski pripomoček za čiščenje čopičev. In kdo bi se lahko uprl prikupnem pripomočku za čiščenje čopičev, ki na prvi pogled to težaško opravilo naredi zabavno? No, čiščenje čopičev z uporabo Brushegg-a ni postalo ravno zabavno, a je pripomoglo k temu, da postopek hitreje poteka. Do sedaj sem čopiče umivala tako, da sem jih vrtela po svoji dlani ali s pomočjo roza Ebelin diska za čiščenje in masažo obraza. Oba načina sta sicer na koncu imela isti rezultat – čiste čopiče. A zakaj ne imeti Brushegg, ki je namenjen posebej za to opravilo? Brushegg ima na spodnji strani odprtino, tako da ga lahko nataknemo na palec in z ostalimi prsti zaobjamemo okroglo stran ali pa uporabimo dva poljubna prsta in s tem nadzorujemo gibanje Brushegg-a. Ker ima lepo zaobljeno obliko pa ga navsezadnje lahko le držimo v dlani ene roke in z drugo držimo in vrtimo čopič. Za čiščenje čopičev uporabljam peno za čiščenje kože obraza, blage šampone za lase ali kar navadno tekoče milo za roke. Kapljico mila nanesem na moker Brushegg in večje čopičem s krožnimi gibi ali samo gor in dol premikam po vzdolžnih zarezah na Brushegg-u medtem, ko manjše čopiče vrtim po izbočenih krogcih. Ker ima Brushegg globoke zareze, se umazanija nabira v njih in ob strani odteče stran, čopiče pa tako ali tako vrtimo le po površini zarez in na ta način so tudi hitreje čisti. Nato čopiče skupaj z Brushegg-om spiram pod vodo in kaj kmalu ni več sledi o kakršnikoli umazaniji.

Torej če vse to moje dolgovezenje povzamem, Brushegg malce skrajša postopek čiščenja čopičev, a tudi dobri stari način umivanja čopičev z roko se obnese čisto v redu. Brushegg pripomoček za čiščenje čopičev v Born Pretty Store stane okoli 5€, poštnina pa je brezplačna. 

V kolikor si želite Brushegg ali katerikoli drug izdelek iz spletne trgovine Born Pretty Store lahko izkoristite tudi kodo za 10% popust na celoten nakup: DJH10 

 

 

 

 


*izdelek poslan v oceno, kar pa ne vpliva na moje mnenje
 
 

Morda vam bo všeč tudi ...

8 Comments

 1. Izgleda super!

  Sem pred kratkim naročila podoben pripomoček iz Ebaya, upam da bo ok 🙂

 2. Je kar priročen 🙂 Saj pomojem jih večina deluje na isti princip, tako da zgrešen nakup sigurno ne bo 😉

 3. tole je pa kar priročno. Je še kar na moji wish listi pa še nisem prišla do njega.:)
  http://foreverevereveryoung.blogspot.si/

 4. Izgleda uporabno. Sicer prvič vidim tole, ampak mi izgleda zanimivo – sploh za lenobe,kot sem jaz, ki se res težko spravimo k umivanju čopičev 😉
  Xoxo, Nyx

 5. Me je ful zanimalo kako se obnese ta brush egg, tako da hvala za objavo.
  Vem pa, da od Ebelin silikonski "mat" (tak mini, pink) tudi podobno deluje – je pa kao za čiščenje por, meni sploh ni odgovarjalo, zato sem takrat stran zabrisala (se nisem spomnila, da bi lahko za čopiče porabila) ;).

 6. Res je, kar malce olajša čiščenje čopičev. Upam, da ga čimprej prečrtaš z WL 😉

 7. I feel you, res ni zabavno opravilo ampak je treba potrpet 🙂

 8. Ja, Ebelinov disk se tudi lahko za čopiče uporablja, škoda da si ga vrgla stran :/

Dodaj odgovor