Puder, ki prekrije vse nepravilnosti: Dermacol Make-up Cover SPF30

Ja, prav ste prebrali … Puder, ki prekrije vse nepravilnosti in tudi tetovaže! Dermacol Make-up Cover SPF30 je puder, ki je obnorel vse lepotne navdušenke in ga uporabljajo celo v Hollywoodu. Njegova formula je bila razvita v Pragi za potrebe profesionalnega ličenja in kaj kmalu je ta puder postal najbolj prodajan izdelek znamke Dermacol.

puder: Dermacol Make-up Cover
Dermacol Make-up Cover SPF30 je vodoodporen, hipoalergen izdelek z zaščitnim faktorjem in odgovarja vsem tipom kože. Njegova najboljša lastnost je popolna prekrivnost, druga najboljša lastnost pa izredno majhna poraba, saj je izdelek tako prekriven, da ga za celoten obraz potrebujemo še manj od zrna graha. V primeru tega pudra je pravilo »manj je več« še kako pomembno. Če ga ne želite uporabljati preko celotnega obraza, se odlično obnese tudi kot korektor in s tem zakrijete tiste majhne, a moteče nepravilnost.

V kolikor ga boste nanašale prvič, se nikar ne prestrašite groznega izgleda in nenaravne fasade na svojem obrazu. Ugotoviti je potrebno kakšen nanos pudra vam najbolj odgovarja, pri tem pa vaja dela mojstrico. Pri meni je nanos s prsti odpadel že na samem začetku, saj ga nikakor nisem mogla lepo razmazati. Z gobico mi tudi ni uspelo, potem pa je na vrsto prišel čopič z gostimi ščetinami (z Alixpressa) in odlično opravil svojo nalogo. Puder je takrat dejansko bil lepo prekriven, brez izgleda fasade in vreden svojega denarja – kar se mi pri prvem nanosu vsekakor ni zdel. Torej, potrebno mu je dati več kot eno priložnost.

Ker imam sama mešan tip kože in se T-predel začne svetiti že kaj kmalu po nanosu kateregakoli pudra, je tudi tega potrebno zafiksirati in obstojen bo skozi cel dan. Za odstranjevanje uporabim malce več vatnih blazinic, kot pri običajnih pudrih, saj gre res izredno težko dol s kože.

Dermacol Make-up CoverDermacol Make-up Cover

Dermacol Make-up Cover SPF30 je načeloma izredno težek izdelek in ga osebno za vsakodnevno uporabo ne priporočam. Nakup je trenutno mogoč le preko spleta, zato je izbira pravega odtenka hudičevo težka. Tako da pregled objav blogerk, ki so testirale vse odtenke in jih tudi poslikale še kako prav pride pri odločitvi. Sama imam trenutno 208 odtenek, ki pa bi ga z lahkoto lahko mešala z njihovim najsvetlejšim 207 odtenkom.

Dermacol Make-up Cover Dermacol Make-up Cover

Ga katera uporablja? Kako se obnese na vašem tipu kože?

Morda vam bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor