NOTD: Sparkles and Stardust

Začetki so vedno težki. Trenutno niti ne vem kaj naj vam v tej objavi sploh povem, zato sem se odločila da bo prva objava v letu 2015 lahkotna, nesmiselna in poskus nečesa novega. Seveda pa naj vam najprej zaželim uspešen začetek novega leta, ogromno zdravja, sreče, pozitivne energije, poguma za uresničitev vaših najbolj norih idej in definitivno upam da leto 2015 postreže z veliko boljšim scenarijem kot leto poprej.

Po daljšem premoru od bloganja se je kar težko spraviti nazaj v tirnice rednega objavljanja. Idej in novih projektov je ogromno, kar pa ne olajša zadeve, saj je vseeno treba svojo lenobo odriniti vstran in nekje začeti. A kje? Odločitev je padla, kot že zgoraj omenjeno, na lahkotno temo. In ni bolj lahkotne teme kot popestritev naših nohtov z najljubšimi barvami.
Za današnjo objavo se je na mojih nohtih znašel modri Amanda Milano 10 lak za nohte, ki sem ga leta 2012 kupila v Egiptu in začuda je formula laka ostala nespremenjena, tako da je nanos oteževala le moja tresoča roka. H sreči je rešitelj Essence svinčnik za popravilo nanosa laka za nohte situacijo dokaj dobro popravil in slike so bile vsaj za silo primerne za objavo. Ker je bil končni rezultat bolj dolgočasen na pogled, sem se odločila dva nohta popestriti še s priljubljenim Essence lakcem Icy Fairy. Brez zapletov seveda tudi tu ni šlo, saj je več kot očitno sloj Icy Fairy predebel in ne izpade tako lepo kot bi moral. Daleč najlepše pa se ta lak tako ali tako izkaže na črni podlagi, kjer se nohti vsekakor spremenijo v pravo pravljično galaksijo.

_______________________________________________

Beginnings are always hard. I wasn’t sure what to write in this post, so I decided to go with something easygoing, pointless and something new (english obviously!). But first let me wish you a successful start of a new year, a lot of health, happiness, positive energy and courage to realize all of your wildest ideas.

If you’re a blogger then you can say: »Been there, done that!«. But after really long break from blogging it is quite difficult to start posting again. There are new ideas and projects, but sometimes laziness is really hard beast to overcome and the worst thing: you have to decide where to start. 
Decision, decisions, decisions… 
How about Nails Of The Day (NOTD)?
On my nails you can find blue Amanda Milano 10 nail polish, that I bought in Egypt. Application was a nightmare because of my unsteady hand, but lucky for me there is always Essence nail polish corrector pencil to save the day. As the final result on my nails was quite boring, I decided to add Essence Icy Fairy, just to spark it up.   
_______________________________________________

Prva objava v tem letu je torej poskusni zajček in hkrati vaja angleškega jezika v katerem nisem pisala že več kot štiri leta. Ampak vaja dela mojstra, če mojster dela vajo 😉

Have a lovely day!

Morda vam bo všeč tudi ...

9 Comments

 1. Ful, ful lepo! 🙂 Se mi zdi, da na modri podlagi tale nadlakec tudi izpade čarobno, kombinacija je krasno sploh za kakšno večerno zabavo – mogoče silvestrsko. 😀
  Pa prekrasne nohtke imaš, res wau. <3 Da ne govorim o slikah, ki so popolne. Mimogrede, kateri fotoaparat/urejevalnik za slike uporabljaš?

  Tudi tebi želim srečno, uspešno, zadovoljno leto, pa veliko volje in navdiha za blog. :))

 2. Sandra, hvala za te čudovite besede in želje <3
  Trenutno fantu kradem Nikon D3200 (ampak slike večinoma še vedno nastajajo pod avtomatsko nastavitvijo, ker si ne vzamem čas za učenje fotografije) in pa program Picasa ali Photoshop (osvetlitev, obrezovanje, podpis).

 3. Čudovito:) Tudi na modri podlagi izgleda res lepo:). Se strinjam s Sandro, imaš čudovite nohte:). Moji se pa kar lomijo in lomijo :/

 4. Hvala 😉
  Mja vem kako je, tudi jaz imam takšna obdobja ko se kar naprej lomijo ali cepijo :/ Mi pa pomaga če parkrat na leto posežem po prehranskih dopolnilih za nohte/lase 🙂

 5. Wauu kako lepe nohte imaš! Pa kako lepa kombinacija!
  <3

 6. Hvala Ana. <3

 7. zgodna manikura 😀
  dobar početak, rekla bih, pozdravljam i engleski 😀

 8. Hvala! <3
  Hihi, možda sada više razumeš nego pre ali ipak mi uzme jako puno vremena, da sve to još prevodim u engleski. Vidjet ču kako mi bude išlo i dal ču nastavit sa time 🙂

 9. Love these colours together! Very pretty.
  Victoria xx
  thedaisyjaynes.com

Dodaj odgovor