NAJBOLJŠI POMLADNI DIŠAVI

Še vedno iščete najlepši in najboljši pomladni dišavi? Si želite nežno in očarljivo dišavo, ki bo izžarevala pozitivno energijo in hkrati eleganco? V kolikor je odgovor da, potem letošnjo pomlad obvezno preizkusite Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh in Marc Jacobs Daisy Dream.

Obe dišavi vas bosta očarali, od vašega okusa pa je odvisno ali vas bosta tudi prepričali. Sta nežni in vsakdanji, a imata tisto nekaj, kar ju razlikuje od kopice ostalih pomladnih dišav.

CVETNO-SADNA DIŠAVA Marc Jacobs Daisy Dream
Popolne pomladne sanje, ovite v tančico skrivnostno lepega vonja. Je to sadje, morda cvetlice, kokos in morje? Lahkotna in zračna dišava, ki vsekakor dvigne razpoloženje iz nič na deset. Tudi če se vam ta trenutek ne da vstati iz postelje, zaradi takšnih in drugačnih razlogov, boste v trenutku, ko se ovijete v ta prelep vonj, polni optimizma in zagnanosti.

V ljubki steklenički Marc Jacobs Daisy Dream, ki je ovita v bele cvetove, se skrivajo note robide, sveže grenivke in sladke hruške. Prvih nekaj sekund bo do izraza prišla predvsem grenivka, potem pa boste začutili kako tisto hudo svežino objemajo sladko sadne note robide in hruške. Sladke note se bodo ovile tudi okoli cvetnega srca dišave, ki ga sestavljajo note jasmina, ličija in modre glicinije. Zaključek dišave je presenetljiv, a v pozitivnem smislu. Note belega lesa, mošusa in kokosove vode se skrivajo na koncu dišave in ji dajejo presenetljivo obstojnost. Dajejo ji tudi pridih poletja, zato ni nič čudnega da dišavo lahko uporabljamo tako v cvetočem pomladnem času, kot tudi v vroči poletni sezoni.

CVETNO-SADNA DIŠAVA Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh
Dišava Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh že na prvi pogled kliče pomlad, saj je pokrovček njene stekleničke prava pomladna inspiracija. Sofisticirana in ženstvena dišava, ki kljub temu izžareva razigranost in nepredvidljivost. Tisti kanček nepredvidljivosti v sebi skriva tudi pokrovček, saj je v kopici nežnih tonov skrita ena in edina živo rumena rožica.

Začetek dišave je sladko saden, saj so na samem začetku prisotne note maline, hruške in grenivke. Začetek precej spominja na kakšne sadne žvečilne gumije, ki smo jih kot otroci oboževali. Kasneje se razigrajo note vijolice, jabolčnega cveta, divje vrtnice in jasmina. Dišava se iz minute v minuto spreminja v vedno bolj pravljično. Zamislite si travnik poln rožic, nežne sončne žarke ter neskončno pozitivne energije – takšne energije, da bi z lahkoto lebdeli v vsej tej lepoti. Da se to ne bi zgodilo, dišavo prizemljijo note cedre, mošusa in sladke slive. Ozrite se okoli sebe in zagotovo boste videli kakšno čudovito cvetočo rožo. Pravtako lepo se boste počutile ve z dišavo Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh. A ne pozabite, lepe ste že sedaj!

Kaj pa obstojnost? Gre za toaletno vodo, zato pretirane obstojnosti, kljub visoki ceni dišave, ne pričakujte. Če dobro navlažite svojo kožo pred nanosom dišave, boste dosegle maksimalno tri urno obstojnost, potem pa je potreben ponovni nanos. 

Katera dišava pa je vaša izbira za pomladni čas?

Morda vam bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor