L’Oreal Caresse Shine Stain: 400 EVE

 

V vročih, poletnih mesecih so šminke pogosto odveč in takrat lahko posežemo po nežno obarvanem balzamu ali sijaju za ustnice. Na policah drogerij jih je že malo morje, mojo pozornost pa je predvsem zaradi luksuzne embalaže že nekaj časa nazaj pritegnil L’Oreal Caresse Shine Stain v odtenku 400 EVE.

L’Oreal Caresse Shine Stain 400 Eve je roza odtenek s hladnim podtonom, primeren za vsakdanje nošenje saj nikakor ne izstopa. Gre za sijaj oziroma glos za ustnice (kakor mu pač raje rečete), ki sicer ni pretirano pigmentiran,  vseeno pa poskrbi, da ustnice dobijo rahlo obarvanost in neverjeten sijaj. Takoj po nanosu morda res izgleda, da je odtenek 400 Eve izredno slabo pigmentiran, a če počakamo par sekund opazimo, da je barva na ustnicah postala bolj živahna in takrat jo lahko nadgradimo z dodatnim nanosom. S svojo lahkotno formulo in z minimalnim občutkom lepljivosti me je popolnoma prepričal, kar pa me je najbolj presenetilo je njegova neverjetna obstojnost, ki je pri glosih za ustnice nisem vajena. Sijaj sicer po uri / uri in pol izgine, ampak ustnice vseeno ostanejo obarvane še dolgo časa (»stain«). Cena L’Oreal Caresse Shine Stain glosov za ustnice se pri nas giblje okoli 12€, kar ni malo, a tu so še vedno znižanja, ki jih dekleta tako rada izkoristimo.

 

 

 

 

Kateri sijaj za ustnice pa je vaš najljubši?

Morda vam bo všeč tudi ...

12 Comments

  1. Čudovit odtenek, ki ti zelo lepo paše 🙂

  2. Krasen odtenek in res ti super pristaja. 🙂

  3. V embalaži izgleda malo zastrašujoče, na tebi pa izgleda super:) Zanimiv odtenek:)

  4. Res je lep, primeren za vsakdan in hvala seveda 😉

  5. Hvala 😉

  6. Hehe, na ustnicah potem bolj nežno izpade ker ni toliko pigmentiran 🙂

  7. Res je, ampak en odtenek iz te linije je še bolj hud samo ni za vsak dan, tako da ga raje nisem kupila Mylady se mi zdi… 🙂

  8. Paše ti, čeprav v embalaži izgleda precej divja barva. 😉

  9. Hvala, ja ni tolk pigmentiran in potem lepo izpade na ustnicah.

Dodaj odgovor