Essence: Lights of orient bronzer 02 Oriental beauty

Prihajajoči dnevi obsijani s soncem vsekakor kličejo po uporabi bronzerja in pri Essence to dobro vedo, zato v trend kolekciji Lights of orient najdemo kar dva odtenka bronzerja, ki nas na prvi pogled navdušita predvsem s svojim orientalskim dizajnom.

Sama sem se odločila za temnejši bronzer v odtenku 02 Oriental beauty saj je izgledal manj oranžkast, predvsem pa je izbira padla nanj, ker čez poletje dobim kar nekaj barve in ne vem ali bi bil svetlejši odtenek na moji polti sploh opazen. Čudovit vzorec mat bronzerja iz svoje kvadratne oblike prehaja v krožno, kjer na sredini najdemo osvetljevalec z mikro bleščečimi delci. Bronzer je neverjetno dobro pigmentiran, tako da je pri nanosu na obraz potrebna lahka roka. Prav tako je pomembna tudi izbira mehkega čopiča, saj se v nasprotnem primeru zna ob zajemanju iz embalaže rahlo prašiti. Na mojem obrazu je bronzer v odtenku Oriental beauty dokaj tople rjavkaste barve s pridihom oranžne, kar sedaj ob popolnoma svetli polti morda ne izpade najlepše, bo pa zato čez poletje odličen odtenek za dodaten pridih zagorelosti. Osvetljevalec doda obrazu čudovit sijaj, škoda samo da ga je količinsko tako malo, kajti definitivno ga bo zmanjkalo prej kot bronzerja. Izredno lepo izpade tudi pomešana kombinacija osvetljevalca in bronzerja, saj dobimo božanski odtenek zlato rjave barve. Edino obstojnost me ni pretirano navdušila, saj začne bledeti že po približno štirih urah, ob koncu dneva pa je opaziti le še rahle sledi bronzerja, pa vendar za ceno 3,59€ to niti ni tako slabo. 


 

 


Kateri izdelek iz Essence trend kolekcije Lights of orient pa je vas najbolj pritegnil k nakupu?

Morda vam bo všeč tudi ...

1 Comment

  1. Mislila sem, da me bodo laki, a na koncu sem vzela šminko v odtenku 02 – najtemnejša v moji zbirki, ampak zaenkrat mi je všeč. Sploh vonj je zelo privlačen 🙂

Dodaj odgovor