Roberto Cavalli: Paradiso Azzurro

Po čem je dišalo vaše poletje? Vonj mojega poletja je še vedno ujet v kristalno modro stekleničko Roberto Cavalli Paradiso Azzurro toaletne vode. Svežina, ki jo obožujem. Kanček sivke, ki te čez dan pomirja. Sveža morska sapica, ki te opomni, da je vsak dan najlepši dan tvojega življenja.

Roberto Cavalli: Paradiso AzzurroDišave vedno ujamejo naše življenjske trenutke. Roberto Cavalli Paradiso Azzurro je ujel v svojo diamantno oblikovano stekleničko dopustniško veselje in srečo, umirjene valove in nežne sončne žarke. Paradiso Azzurro je dišava, kjer dobiš to kar občutiš na samem začetku. Vonj bergamotke, mandarine in sivke se pomeša z lahkotno cvetlično noto aromatičnega jasmina, nežne vrtnice, tuberoze, sladke breskve in jabolka. Da je dišava popolna in obstojna pa poskrbijo note kašmirjevega lesa, ciprese, sandalovina in komaj zaznavne vanilije.

Roberto Cavalli: Paradiso Azzurro

Dišava Roberto Cavalli Paradiso Azzurro vas bo zjutraj takoj ob nanosu prebudila ter vam izvabila nasmešek na obraz. Še en prečudovit dan se lahko začne!

Morda vam bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor