Najboljši izdelek za lase ali stran vržen denar: Olaplex No. 3

Če je v vas vsaj 1 % lepotne navdušenke, potem ste zagotovo že slišale za čudežni izdelek za lase Olaplex No. 3. Lasje so po njegovi uporabi videti zdravo in sijoče, skratka videti so kot lasje iz reklame. Pa so res?


Poškodovani lasje naj bi z uporabo Olaplex No. 3 kremne emulzije postali preteklost. Izdelek neguje lase in obnavlja proteinske vezi v lasni strukturi, ter preprečuje bledenje barve, v kolikor so ti barvani.

Navodila za uporabo izdelka Olaplex No. 3

V kolikor uporabljate izdelke s silikoni za zaščito las pred toplotno obdelavo ali izdelke za oblikovanje las ( npr. lak za lase ) si pred uporabo Olaplexa šamponirajte lase in jih rahlo posušite z brisačo. Zaželjena je uporaba na vlažnih laseh, v kolikor nimate volje za to, pa Olaplex lahko nanesete tudi na suhe lase, a boste porabile občutno več izdelka za isti rezultat. Torej Olaplex No. 3 v zadostni količini nanesete na lase in ga lepo razporedite, da bo izdelek našel pot do vsakega laska posebej. Pustite na laseh minimalno 10 minut, še bolje pa bo deloval če bo na laseh dalj časa cca. 30 – 90 minut ali čez noč. Izperite, šamponirajte in uporabite balzam. Poudarek je na izpiranju las!
Olaplex No. 3 se uporablja 1 x tedensko.

Rezultati na mojih laseh

Moji lasje niso barvani, konice so suhe, lasišče se hitro zmasti in ja – nujno rabim čudežni izdelek za lase. Žal to Olaplex No. 3 ni.
Veste, tiste slike prej (razkuštrani, suhi, lasje brez življenja) in potem (sijoči, zdravi, popolni lasje) …  Rezultat “potem” dosežem tudi brez uporabe Olaplex No. 3 izdelka, s kakovostno masko za lase in izdelkom za zaščito pred toplotno obdelavo, ko las zaprem z uporabo ravnalca ali preprosto okrogle krtače za lase in sušilnika za lase. Na mojih laseh Olaplex No. 3 ni pustil vidnega WOW učinka, je pa res, da moji lasje niso preveč uničeni.  In … Morda sem od izdelka pričakovala malce (pre)več, ravno zaradi bleščečih ocen in slik prej/potem različnih uporabnic. Priznam pa, da so po uporabi Olaplex No. 3 izdelka lasje res mehki in se brez problemov razčešejo.


Torej, v kolikor tudi vaši lasje niso preveč uničeni, tega izdelka definitivno ne potrebujete.
V kolikor ga vseeno želite preizkusite, ga dobite v frizerskih salonih ali spletnih drogerijah za cca. 30 €.

Morda vam bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor