Najboljša krema za obraz Vichy Slow Age SPF30

Poletje se skupaj s svojimi močnimi sončnimi žarki poslavlja, kar pa še ne pomeni, da moramo kreme z zaščito proti soncu pospraviti v predal. Nanos kreme z zaščitnim faktorjem je obvezno vsakodnevno opravilo, kajti tako vsaj malce upočasnimo proces staranje naše kože. Vichy Slow Age SPF30 krema za obraz s svojimi aktivnimi sestavinami našo kožo navlaži in jo zaščiti pred nevarnimi vplivi sončnih žarkov.

Vichy Slow Age SPF30 krema za obraz

Kaj pravijo pri Vichy?

Pri Vichy pravijo, da je z vsakodnevno uporabo Vichy Slow Age SPF30 kreme za obraz naša koža ne le navlažena, temveč z vsakim dnem bolj gladka, polt je bolj enakomerna in ima zdrav sijaj, izboljša pa se tudi tonus kože. Skrivnost kreme je v njeni zasnovi, saj so uporabili 3 aktivne sestavine, ki močno prispevajo k upočasnitvi znakov staranja kože. Probiotična sestavina Bifidus krepi našo kožo,  izvleček korenine bajkalske čeladnice ima močno antioksidativno delovanje in navsezadnje še mineralizirana termalna voda Vichy, ki koži pomaga pri njeni obnovi, ravnovesju in jo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi.

Vichy Slow Age SPF30 krema za obraz Vichy Slow Age SPF30 krema za obraz

Moje mnenje o Vichy Slow Age SPF30

Krema za obraz Vichy Slow Age SPF30 prihaja v 50 ml steklenem lončku in že sam izgled lončka je mladosten in sodoben – tako kot naj bi bila naša koža. Takoj ob odprtju lončka nas navduši sam lahkoten, nevsiljiv vonj kreme in ljubka svetlo marelična barva. Ob nanosu Vichy Slow Age SPF30 kreme na obraz nas navduši njena svilnato gladka tekstura in izredno lepa mazljivost. Krema se vpije v kožo in za seboj pusti svilnat občutek, koža pa je tudi izredno lepo navlažena. Običajne težave z mašenjem por ob uporabi krem za zaščito pred soncem so z uporabo Vichy Slow Age SPF30 kreme za obraz izginile. Nič več mini mozoljčkov zaradi SPF zaščite – velik plus! Mene osebno je krema popolnoma navdušila in verjamem, da jo bom uporabljala prav vsak letni čas.

Sestavine: preverite na uradni spletni strani Vichy

Vichy Slow Age SPF30 krema za obraz

Katera krema za obraz pa vas navdušuje zadnje čase?

Morda vam bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor