Essence Longlasting Lipliner: 05 Lovely Frappuccino

Kako naj se dekle upre novim Essence svinčnikom za ustnice, ko pa na vsakem koraku slišiš same hvalospeve o kakovosti in vseh čudovitih odtenkih, ki so na voljo? Misija nemogoče! V nadaljevanju vam predstavljam odtenek, ki me je popolnoma očaral – Essence Longlasting lipliner 05 Lovely Frappuccino.

Naj vas ne zavede malce svetlejša barva embalaže svinčnika za ustnice, kajti odtenek Lovely Frappuccino je tako na roki kot tudi na ustnicah bistveno temnejši, kot pa bi morda sklepali ob pogledu na samo embalažo. Ljubitelji MAC kozmetike že vedo, da je ta odtenek identičen njihovem svinčniku za ustnice v odtenku Soar. To je še en razlog več zakaj ga obožujem, poleg njegove cene seveda, ki se giblje okoli 1,5 €. Kremasta formula Essence svinčnikov za ustnice omogoča enostaven in natančen nanos, izjemna pigmentiranost in neverjetno lahek ter udoben občutek na ustnicah pa samo potrdita dejstvo, da cena včasih ni merilo za kakovost. Kako pa je z obstojnostjo? Na mojih ustnicah se Lovely Frappuccino obdrži nekje do tri ure, kar je za moje pojme dovolj dobro. Običajno bledi enakomerno, vendar včasih po jedi (beri: kakšnem prigrizku) malček zbledi le na notranji strani ustnic. Kljub svoji kremasti formuli je izgled na ustnicah bolj kot ne mat, izredno pomembna karakteristika Essence svinčnika za ustnice v odtenku Lovely Frappuccino pa je, da naših ustnic niti malo ne izsuši. Mala zamerka gre edino embalaži in njenem vrtljivem mehanizmu, kjer moramo paziti da same vsebine ne potisnemo preveč ven, kajti sploh v toplem vremenu se tovrstni proizvodi radi lomijo. Naj omenim še, da količinsko izdelka ni ravno veliko – le 0,23g kar ob vsakodnevni uporabi po celotni površini ustnic ne bi zdržalo niti mesec dni. Za ljubiteljice različnih šmink in tisočih odtenkov to seveda ni problem, temveč pozitivna stvar, saj bo končno vsaj en izdelek uporabljen v roku 12 mesecev kolikor je tudi rok uporabe za odprt proizvod. 

 

______________________
 

Who could resist new Essence Longlasting lipliners, when blogosphere is full of swatches and positive reviews? It’s kind of mission impossible, right? One shade that immediately stole my heart is 05 Lovely Frappuccino, so it really deserves its own blog post.
It’s a dark brown-nude shade, even though that on packaging it looks a bit brighter. Supposedly it’s a perfect dupe for MAC’s Soar lip liner, which is just another reason why I love this shade so much.

This lip liner has the most amazing, creamy formula but it still manages to have easy and precise application. It also has very good pigmentation, it lasts on my lips for about three hours and usually fades evenly. On my lips it feels so lightweight and comfortable. Despite its creamy formula, the finish is more or less matte, but it does not dry out our lips – not even a little bit! What I don’t really like is the twist up mechanism, because I have to be careful not to push the product out too much since it tends to break, especially in warm/hot weather. Also, there is not that much of a product inside, only 0,23 g. For beauty bloggers that is kind of positive thing, since this will definitely be one of the rare products that we will finish. But for others that is a negative thing, even though this costs only about 1,5 €.

 ______________________ 


Kateri odtenek novih Essence svinčnikov za ustnice pa je vam najbolj všeč?

Morda vam bo všeč tudi ...

12 Comments

 1. Jaz sem tudi vzela tega in še dva nova odtenka, ko sem preizkusila Peach Beauty. Res so super. Se mi zdi, da ti ta odtenek veliko bolj paše kot meni:).

 2. Tega imam že dolgo nagledanega, ker je čudovit! 😀

 3. Res je lep odtenek 😉 Jaz bi kar vse imela, ampak jih res ne rabim 😀

 4. Močno dvomim, tebi tako vsi odtenki super pristajajo 😉 Je pa res, da meni kakšni rjavkasti, nude in pink dobro pašejo, medtem ko težko speljem kakšne rdečke in oranžke 🙂

 5. Jaz imam tiste navadne svinčnike od essence in so mi trenutni favoriti 🙂 Tale pa je izgleda še boljši, ker je fajn, da ne izsuši ustnice. Bom imela to naslednjič v mislih, ko bom v kakšni drogeriji 🙂 xx Maja

 6. Par odtenkov imam tudi jaz in so mi tudi všeč, ampak tile so mi malenkost boljši 😉

 7. Obožavam te Essence olovke, stvarno su odlične. Nemam ovu nijansu jer mi baš ne pristaju smećkaste nijanse, ali tebi baš super stoji 🙂

 8. Hvala <3
  Da, stvarno su odlične i osječaj na usnama je bolji nego kod nekih skupih šminki, ja bi baš sve nijanse da imam ali baš ih i ne trebam 🙂

 9. Pa sem ga še jaz dodala v svojo zbirko…res je čudovita barva! 😉

 10. Tega moram dodati v zbirko, res je lep 🙂

 11. Res je, no jaz bi kar vse odtenke imela ampak ne smem pretiravat 🙂

Dodaj odgovor