Essence: Lights of orient Matt lipstick 02 Princess Jasmines Choice

 

 

Essence trend kolekcija Lights of orient je obsijana z barvami orientalske kulture, ki se prelivajo iz zlate, v bakreno in nadalje v rdečo. Priznam, da me že dolgo nobena Essence trend kolekcija ni tako navdušila kot Lights of orient, tako zaradi popolnega dizajna kot tudi čudovitih barv. S težavo sem se odločila le za peščico izdelkov iz te kolekcija, a prva izbira je bila vsekakor mat šminka za ustnice v božanskem odtenku 02 Princess Jasmines Choice, ki bo predstavljena v današnji objavi.

 

Pomladno vreme sicer odganja temne odtenke in privablja nežne barve, a to me ni ustavilo pri testiranju Essence mat šminke v odtenku 02 Princess Jasmines Choice. Na prvi pogled temna vijolična lepotica, ki se na ustnicah prelevi v intenzivno mešanico vijolične s pridihom rdečkasto rjave. Res popoln odtenek in če ne zdaj, bom po njem definitivno večkrat posegla jeseni. Polno prekrivnost in tisto pravo intenzivno barvo dosežem šele z drugim nanosom. Kot vsaka mat šminka, se tudi ta oprime čisto vsakega suhega predela ustnic in tako nanos izpade malce neenakomeren. Sama nisem imela občutka, da bi mi še dodatno izsušila ustnice, kar ji štejem v velik plus. Tudi obstojnost šminke me je pozitivno presenetila, saj se na ustnicah obdrži izjemno dolgo. Vendar vseeno komaj preživi obroke in pitje, kajti izginjati začne na notranji strani ustnic in takrat so definitivno potrebni popravki. 

Minimalistični zunanji izgled šminke, ki ga popestri zlata pisava skriva v sebi poševno prirezano šminko in kar je najpomembneje, embalaža je dovolj varna, da jo lahko prenašate v kozmetični torbici, brez bojazni, da se bo odprla.

 

 

Kljub dejstvu, da se na moje vedno izsušene ustnice šminka nanaša neenakomerno, je ena izmed tistih šmink, ki ti zaradi odtenka, dobre obstojnosti in nizke cene priraste k srcu. 

Kateri izdelek iz Essence trend kolekcije Lights of orient pa je vas najbolj pritegnil k nakupu?

 
 

Morda vam bo všeč tudi ...

14 Comments

 1. Zelo ti paše odtenek. Je resda bolj temen, ampak paše v to kolekcijo. Tudi jaz sem se komaj zadržala, da nisem kupila vsega :). Šminke sem pa izpustila, ker te še njamanj potrebujem tenutno :).

 2. Uuuu, tale je pa res lepa!

 3. Odtenek ti zelo paše! To kolekcijo sem iskala v našem DM, vendar je še ni na policah. Z dizajnom so res zadeli, prečudovit je 🙂

 4. Hvala 🙂
  Mislim, da je Müller prvi, ki je kolekcijo postavil na police, bo pa v prihodnjih dneh na voljo tudi v DM in Tuš drogerijah 😉

 5. Res top odtenek 😉

 6. Hvala 😉
  Hehe, ob vsej tvoji zbirki šmink te čist razumem zakaj si jih preskočila 🙂

 7. Hvala za to informacijo! 🙂

 8. Čudovit odtenek! Ti tudi zelo pristoji 🙂

 9. Malenkost! 😉

 10. Hvala ti 🙂

 11. Veš morda, ali bo tudi v Avstriji ta kolekcija na voljo? (Da vidim, ali bo treba koga drugega nahecat, da mi kupi 🙂 )

 12. Na Essence uradni strani je pisalo da bo/je tudi v Avstriji ta kolekcija na voljo.

 13. O wow, nor odtenek. Paše ti v nulo.
  I need this!! 😀

 14. Waw ��… ker obozujem lakce kar ta…. essence lights of orient nail polish
  03 princess jasmines choice

Dodaj odgovor