L’Oréal Colorista Washout barva za lase

Ste si zaželeli spremembo? Potem ne čakajte! Življenje je prekratko, da ne bi na svojih laseh preizkusili vse barve sveta, pa čeprav le za nekaj dni in čeprav le z L’Oréal Colorista Washout barvo za lase.
L'Oréal Colorista Washout

L’Oréal Colorista Washout barva za lase je na voljo v 11 edinstvenih odtenkih, med katerimi najdemo vijolično, modro, zeleno, roza in še nekatere ostale odtenke. Seveda je zaželeno, da so vaši lasje čimbolj svetli, ker bo tako tudi barva bolj intenzivna. V kolikor pogledate barvno lestvico na škatlici je le ta dokaj realna. Tam kjer sem sama imela izredno svetle pramene sem dobila tudi najbolj intenzivno vijolično barvo, na mojih naravnih temno rjavih laseh pa se vijolična niti ni poznala. Za intenziven rezultat, predvsem na rjavih laseh, si lahko posvetlite lase s Colorista Effect setom. Nanos L’Oréal Colorista Washout barve za lase je izredno preprost. Oblecite staro majčko, uporabite rokavice, priskrbite si glavnik in začnite z nanosom – pramen po pramen. Ker je barva dokaj gosta ne bo kapljala naokoli, pazite pa da si jo enakomerno nanesete na lase. Navodila pravijo, da barvo na laseh pustimo učinkovati 20 minut in jo dobro speremo. Sama sem jo obdržala na laseh kar 40 minut za bolj intenziven učinek barve.

Rezultat:
L'Oréal Colorista Washout
Po 6 pranjih je na najbolj svetlih pramenih vijolična še vedno prisotna medtem, ko je z moje naravne barve in manj svetlih pramenov zbledela že po 2-3 pranjih. Torej kratkotrajna sprememba, ki jo lahko opravite tudi v udobju lastnega doma.L'Oréal Colorista Washout

Morda vam bo všeč tudi ...

Dodaj odgovor