Essence The Gel Nail Polish: 24 Indian Summer

Prenovljena linija Essence lakov za nohte je končno prispela na police slovenskih drogerij. The Gel Nail Polish linijo lakov za nohte sestavlja 46 odtenkov, prav vsi pa imajo lastnosti gel lakov za nohte vendar za njih ni potrebno sušenje pod UV lučko. Gre za dolgo obstojne lake za nohte z neverjetnim sijajem, odlično formulo in pigmentacijo ter dobro oblikovanim čopičem za enostaven in natančen nanos. 

Kljub dejstvu, da sem se le s težavo odločila le za dva odtenka (38 Love is in the air in 24 Indian Summer) pa sem nad svojo izbiro izredno zadovoljna. Danes vam predstavljam Essence The Gel Nail Polish v odtenku 24 Indian Summer. V steklenički (in tudi na slikah) je videti kot pastelno koralen odtenek, vendar je na mojih nohtih malce bolj vibranten in malenkost bolj oranžen kot bi si želela pa vendar sem nad njim navdušena in prepričana, da je popoln odtenek za pomladne dni. Formula laka je ravno prav tekoča in popolno prekrivnost dosežemo z dvema tanjšima slojema. Morda je ob nanosu opaziti sledi čopiča, a med sušenjem te sledi popolnoma izginejo zaradi odlične formulacije laka za nohte. Zahvaljujoč ploščatemu ter lepo oblikovanemu čopiču je mogoč tudi izredno enostaven in natančen nanos. Indian Summer odtenek svoj neverjeten gel sijaj ohranja skozi cel čas nošenja manikire. Na mojih nohtih je zdržal tri dni, četrti dan pa se je začel na nekaterih nohtih že rahlo krušiti. Dolgo obstojen? Za moje pojme je to dovolj dobra obstojnost, sploh če upoštevamo še dokaj nizko ceno, kajti zanj odštejemo le 1,69€. 

 

________________________

Essence finally released 46 nail polish shades with gel alike formula – The Gel Nail Polish. They have all characteristics of gel nail polish, but they do not require UV light. Those nail polishes are long-lasting, they have glossy finish, amazing formula, even better pigmentation and nicely shaped brush for easy and precise application.

Shade 24 Indian Summer stole my heart the minute I saw it in drugstore and of course I had to buy it. In the bottle Indian Summer looks like a pastel coral shade, but on my nails it’s a bit more vibrant and slightly more orange than I would like it to be. However I am still completely in love with this shade and I think that it’s a perfect spring shade. Formula of this nail polish is also amazing and fully opaque color is achieved in two thin coats. Thanks to flat, wide and round cut brush the application of this nail polish is extremely easy and precise. Nail polish shade Indian Summer retains its glossy finish throughout the whole time of wearing manicure. It lasted on my nails for three days and the fourth day it started to chip on few nails. So is it long-lasting? In my opinion it is, especially considering the fact that the price is only 1,69€.

________________________

 

 

Kateri odtenek pa je vam najbolj všečen?
 

Morda vam bo všeč tudi ...

14 Comments

 1. Tale odtenek je res čudovit, si ga moram kupiti! 😛

 2. Tudi meni je bil takoj všeč, že ko sem ga na Instagramu videla pri nekaterih puncah sem si rekla da ga moram definitivno med prvimi kupiti 😉

 3. Joj, ko je krasen odtenek. Ga morem kupit in upam, da bo na meni tudi tako lepo izgledal 🙂

 4. Tale je prekrasen, ga nameravam tudi jaz vzeti. 🙂

 5. Res je 🙂 Hihi, tudi moja WL odtenkov teh lakcev se veča 😛

 6. Verjamem da bo 😉

 7. Prekrasen…tudi na moji listi želja, ma je bil pri nas že pobran v drogerijah..bom ša malo pogledala okoli:)

 8. Prekrasen lakec. Sploh na tebi, na meni izpade dosti bolj žive barve 🙁

 9. Jaz moram tudi po ta odtenek, božanski! Imam trenutno modro in vijolično barvo ter sem prav tako zadovoljna 🙂

  xoxo

 10. Res je 🙂 Na meni tudi malce preveč oranžkast izpade, ampak vseeno je lep.

 11. Se bodo že napolnile poličke, ko se začetno navdušenje poleže 😉 Čeprav jaz sem kar na polno stojalo naletela in sem bila res presenečena, ker se mi to nikoli ne zgodi.

 12. Vijolična je tudi prekrasna <3

 13. Zelo lep odtenek! 🙂 Sem jih že videla v muellerju, ampak pri gel lakih nikoli ne vem ali jih je težko odstraniti z nohtov, drugače bi pa zelo rada mela nekaj bolj obstojnega 🙂 xx Maja

 14. Tile lakci so dejansko navadni laki za nohte in se z lahkoto odstranjujejo z navadnim odstranjevalcem za nohte, le da imajo karakteristike gel lakov za nohte kot so npr. bolj intenziven sijaj in daljša obstojnost na nohtih 😉 Tako da jih definitivno sprobaj če ti je kakšen odtenek všeč 😉

Dodaj odgovor